Loading...

Vođenje Facebook stranice – uređivanje i održavanje

vođenje facebook stranice

Vođenje Facebook stranice – treba da vam pomognete da dođete do što većeg broja pratilaca kako bi se poboljšala vidljivost vašeg poslovanja, vaših proizvoda i usluga. Osim toga, treba da redovno informišete vaše klijente, mušterije i poslovne partnere o novostima u vašem preduzeću – od popusta i akcija, pa do novih proizvoda u prodaji. Pripremanje sadržaja za društvene mreže, objava i dizajniranih slika oduzima dosta vremena pa je najbolje ukoliko tu delatnost prepustite profesionalnoj firmi koja će se time baviti. Facebook stranica vaše firme pomaže i povećanju poseta na vašem sajtu i jedan je od bitnih kanala ka ukupnom unapređenju poslovanja.

Facebook je, uz Instagram, najkorišćenija društvena mreža sa ogromnim brojem korisnika širom sveta. Omogućava vam skoro pa neposrednu komunikaciju sa vašim pratiocima, da ih momentalno informišete o novostima i važnim dešavanjima kod vas, da ih pozovete na određenu akciju ili da im omogućite da saznaju nešto novo a pozitivna osećanja i poverenje vežu za vašu firmu. Pročitajte još i Vođenje Instagram profila – o tome kako Instagram može da unapredi vaše poslovanje.

Spektrum kooperativa je firma koja, između ostalog, pruža uslugu vođenja Facebook stranice u paketu sa drugim uslugama koje pomažu unapređenju vašeg poslovanja. Pažljivo osmišljene objave skrenuće pažnju internet korisnicima na vaše poslovanje a njihov angažman će povećati relevantnost i rangiranost vašeg sadržaja i vaših stranica. Otuda je sinergija između objava na Fejsbuku i Instagramu, sadržaja na sajtu, i SEO optimizacije idealan recept za kanalisanje internet saobraćaja ka vašim stranicama i povećanje posećenosti. Spektrum kooperativa, kao uspešna SEO agencija i programerska firma, može da vam pomogne u razvoju vašeg poslovanja i da kroz analizu vašeg internet prisustva optimizuje vaše kampanje i iz njih izvuče maksimum a sve sa ciljem da vam se vaša investicija isplati. Za vođenje Facebook stranice, Spektrum kooperativu možete kontaktirati na telefon: 062/234-251 ili i-mejl: kontakt@spektrum.rs. Zatražite analizu vašeg poslovanja i vaših internet prezentacija i predloge za sprovođenje marketinške strategije.

vođenje facebook stranice