Loading...

Stampa na majicama – Data Copy će ostvariti vašu želju

data copy

Bez obzira da li vam je potrebna digitalna štampa majice, šolje, torbe ili nekog drugog predmeta koji je u ponudi, verujemo da ste se zapitali: Kako izabrati pravu štampariju za ono što mi je potrebno?

Nekada je dosta bilo teže nabaviti lično dizajnirane proizvode sa štampom, jer je ta usluga bila najpre namenjena većim firmama i brendovima,  ali danas, ova usluga je svima pristupačna. Baš iz tog razloga, u prezasićenom tržištu štamparija, uvek vam može dobro doći predlog za dobru štampariju.

stampa na majicama

To zapravo jeste teška odluka, ali uz pravilno istraživanje možete pronaći digitalnu štampariju, koja je kao stvorena za vas. Ovog puta, predstavićemo vam jednu takvu, možda čak i najbolju digitalnu štampariju na našem tržištu – „Data Copy”.

Data Copy, studio za digitalnu štampu i kopiranje, nudi kvalitetnu štampu na majicama sa ekološkim bojama na vodenoj bazi. Štampa je dostupna u bilo kojoj boji, koje su visokog kvaliteta i ne gube sjaj i živost nakon kraćeg perioda, a što može biti slučaj kod drugih vrsta štampe. Data Copy studio veoma ceni želje svojih mušterija, te će svaku vašu zamisao i realizovati na profesionalan način. Možete ih pronaći u ulici Kneza Miloša u Beogradu i u ulici Omladinskih Brigada u Novom Beogradu. Studio Data Copy vam stoji na usluzi i ukoliko vam je potrebno kreiranje sadržaja koji će se naći na vašoj majici.

Digitalna štampa predstavlja način štampanja, koji sadrži najviši stepen kvaliteta. To je noviji proces koji podrazumeva da računar obradi dizajn, a nakon toga, dizajn biva direktno štampan na površinu vašeg proizvoda. Ova tehnika štampanja odličan je izbor za dizajne koji sadrže dosta detalja i boja.

U današnje vreme, skoro svaki predmet koji zamislite, možete ukrasiti digitalnom štampom, ukoliko izaberete štampariju koja pruža kvalitet i poverenje.

Međutim, jedan od najtraženijih predmeta, i u isto vreme klasičan odevni predmet za svakoga, jeste majica. Iako štampa na majicama može zvučati veoma jednostavno, veoma su važni kvalitet i dizajn majice.

Stampa na majicama

Majica je odevni predmet koji odgovara svima – od dece, preko mladih, pa do starijih generacija. One takođe mogu biti i izbor za profesionalno odevanje, kao što su na primer polo majice, koje se takođe mogu nositi svakog dana, jer se odlično uklapaju uz ležerni stil oblačenja. Namena majice zavisiće od vašeg željenog dizajna.

data copy

Data Copy, studio za digitalnu štampu i kopiranje, nudi štampu visoke preciznosti i postojanosti boja. U svojoj ponudi sadrže štampu majica za profesionalne prilike, majice za privatnu upotrebu i svaku drugu priliku.

I po pitanju kvaliteta tekstila, Data Copy vas neće izneveriti, jer je stručni tim uvek tu da se konsultuje sa vama u vezi materijala, koji vam je potreban za vaš proizvod i namenu vaše majice.

Možete ih kontaktirati na imejl: office@datacopy.biz ili posetiti njihov zvanični sajt: www.datacopy.biz.

Ukoliko nemate ideju o željenom dizajnu vaše majice, uvek se možete obratiti timu iz Data Copy studija za digitalnu štampu i oni će vam izaći u susret.

Pre nego što se odlučite za naručivanje majice, razmislite o:

  • nameni majice;
  • boji majice;
  • materijalu: jedan od najbitnijih faktora, jer kao što znamo komfor je veoma bitan.

Naša topla preporuka je Data Copy, studio za digitalnu štampu i kopiranje – kvalitetna stampa na majicama – ukoliko želite da posedujete kvalitetan, trajan i estetski proizvod.