Loading...

Online psihoterapija – Andreja Bošković

psihoterapija

Online psihoterapija je rešenje za ljude koji traže savetovanje o mentalnom zdravlju i koji bi radije dobili stručnu pomoć. Osnovna namera online psihoterapije jeste pomoć klijentima da pronađu jedinstveno rešenje za svoje probleme. Putem stručnih saveta možete razumeti psihološke nevolje i pretvoriti ih u izvor vašeg ličnog rasta.

Uslugu online psihoterapije pruža Andreja Bošković, licencirani psiholog i psihoterapeut, koji ima višegodišnje iskustvo u radu s klijentima. Terapeut ima blisku vezu sa blagostanjem ljudi što pruža mogućnost za pomoć svima koji se odluče da zatraže psihološki tretman.

Psihološka pomoć ima niz prednosti, jer pomaže ljudima kod:
– adolescenske krize,
– bolesti zavisnosti,
– svakodnevnog stresa,
– strahova i fobija,
– problema u emotivnim vezama i partnerskim odnosima
– anksioznosti
– depresivnosti i depresije
– seksualnosti – rodni i seksualni identitet
– poremećaja ličnosti
– treme pred ispit i javni nastup
– tehnike disanja
– priprema za sportska takmičenja

Kroz seanse sa psihoterapeutom odvajaćete vreme za razgovore o raznim problemima, pitanjima, izazovima sa kojima se susrećete što će uticati na vaše samopouzdanje radi slobodnijeg koračanja kroz život. Profesionalno savetovanje je dostupno, pristupačno i prikladno, tako da svako ko se bori sa životnim izazovima može dobiti pomoć.

Online psihoterapija se pridržava etičkog koda za psihologe i tako garantuje  poverljivost i anonimnost podataka klijenata i svega izgovorenog tokom seanse.

Pruža se mogućnost povezivanja sa psihoterapeutom u bilo kom trenutku – psihološki tretmani u trajanju od jednog sata organizuju se u Beogradu, Kragujevcu ili online, a ukoliko posetite sajt  možete zakazati svoju psihoterapiju.

Proširivanju svesti o mentalnom zdravlju teži se i putem fejsbuk stranice online psihoterapija. Glavna svrha jeste onlajn edukovanje i pružanje informacija o mentalnom zdravlju koje dopunjuju, ali ne zamenjuju savete psihologa i psihoterapeuta.

Odvojite vremena za sebe! Najveće postignuće jeste kontinuirani rad na sopstvenoj ličnosti.

Kontaktirajte psihologa na:
e-mejl: andreja_boskovic@hotmail.com
telefon: 064/2709-197