Loading...

Vođenje instagram profila – instagram marketing i promocija

vođenje instagram profila

Vođenje instagram profila je usluga koju pruža Spektrum kooperativa, marketinška, programerska i SEO agencija. Instagram kao najaktuelnija društvena mreža u svetu, uz Fejsbuk, pruža mogućnosti reklamiranja koje ne treba propustiti. Kompanije širom sveta sve aktivnije koriste Instagram da bi predstavili svoje proizvode i usluge, ali i da bi se povezali sa svojim klijentima i kupcima.

vođenje instagram profila

Instagram marketing zasniva se na promovisanju vašeg poslovanja putem objava na ovoj mreži. Kreativno osmišljeni vizuali, informativne i zanimljive objave, služe da privuku pažnju na vašu firmu, vaše proizvode i vaš rad. Instagram omogućava komunikaciju sa pratiocima, komentarisanje objava, odgovaranje na komentare i prikupljanje povratnih informacija od vaše ciljne grupe.

Održavanje Instagram profila podrazumeva kreiranje sadržaja, marketinške strategije, vođenje sponzorisanih reklamnih kampanja, pronalaženje vaše ciljne grupe, izgradnju online zajednice oko vašeg brenda, prikazivanje vaših usluga i proizvoda, povećanje posećenosti u cilju povećanja prodaje, širenje informacija i novosti u vezi sa vašim poslovanjem i tako dalje. Sem toda, povezujete se i sa drugim profilima i stranicama, odgovara se na objave, poruke i komentare i održava direktna veza sa vašim klijentima i kupcima. Korišćenjem heštega olakšavate potencijalnim klijentima i kupcima da vas pronađu dok ukucavaju pretrage koje su u vezi sa vašim poslovanjem.

Kampanjom na Instagramu i drugim društvenim mrežama povećavate posećenost vašeg sajta a time i prodaju, povećavate uticaj vašeg brenda i pozitivno raspoloženje prema njemu, i sve to kroz neposrednu komunikaciju i interakciju sa vašom ciljanom grupom. Instagram služi i zabavi pa na njemu možete da imate i šaljiv i duhovit pristup koji takođe doprinosi pozitivnoj promociji vaše firme. Na njemu takođe možete da promovišete i vaše zaposlene i timski duh koji vlada u vašoj firmi, a možete da imate i prijateljske objave u kojima će glavnu ulogu igrati vaši klijenti.

Instagram ima više 450 miliona korisnika i daje dosta mogućnosti za promovisanje i unapređenje vašeg poslovanja. Vođenje instagram profila prepustite stručnom timu naše Spektrum kooperative. Kontaktirajte nas na telefon (Viber, WhatsApp) 062/234-251 ili i-mejl kontakt@spektrum.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.