Loading...

Stomatološka ordinacija koja izmamljuje osmeh

stomatološka ordinacija

Stomatološka ordinacija Gentle Touch nalazi se u samom srcu Beograda, u Resavskoj ulici broj 36/I, u samoj blizini Manjež parka. Gentle Touch kao stomatološka ordinacija posluje još od 2009. godine a njen naziv u prevodu znači ”nežni dodir”. Upravo se u tom pristupu, u vođenju računa o sprovođenju nežnih i potpuno bezbolnih intervencija, izdvaja Gentle Touch među drugim stomatološkim ordinacijama. Najprofesionalnije osoblje, ljubaznost i prijateljski odnos karakterišu ovu moderno i udobno opremljenu stomatološku ordinaciju koja posluje koristeći najsavremenije i proverene tehnologije i pristupe u lečenju. Ukoliko se plašite odlaska kod zubara, stomatološka ordinacija Gentle Touch je mesto stvoreno upravo za vas.

stomatološka ordinacija
Stomatološka ordinacija Gentle Touch

Gentle Touch je od samog svog nastanka postavio najviše standarde moderne stomatologije kako bi pacijentima pružio najbolji mogući tretman, uz primenu novih tehnologija i znanja, a sve vreme vodeći računa o vašoj udobnosti. Uz pomoć Gentle Touch profesionalnog tima savladaćete strah od odlaska kod zubara i krasiće vas zdrav i blistav osmeh, dobićete pravilne savete o prevenciji i higijeni zuba kako u budućnosti ne bi ste iskusili bilo kakve probleme ili komplikacije. Ne odlažite vaš odlazak kod stomatologa jer za time nema potrebe. Vaši problemi, bez obzira na njihovu težinu, mogu biti rešeni lako i profesionalno.

Stručno osoblje stomatološke ordinacije Gentle Touch je osposobljeno da sa lakoćom savlada najzahtevnije estetske probleme i da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije, što će značajno unaprediti i vaš izgled i vaše samopouzdanje. Izbeljivanje zuba, ispravljanje, ugrađivanje faseta, bezmetalnih kruna, samo su neki od tretmana koji su sprovedeni na profesionalan način, uz poštovanje svih standarda kvalitetne estetske stomatologije, i koji će ulepšati vaš osmeh do neviđenih razmera a potrebna je samo vaša odluka da dođete u ordinaciju Gentle Touch.

Vaš tretman možete zakazati na telefon: 0641739479, na i-mejl: info@dentalcentar.rs a posetite i sajt ordinacije Gentle Touch: https://www.dentalcentar.rs/na kojem se možete informisati o svim stomatološkim i estetskim intervencijama, upoznati sa cenama i stručnim timom zaposlenih.

Gentle Touch – stomatološka ordinacija koja izaziva osmeh.

Stomatološka ordinacija Gentle Touch