Loading...

Pisanje tekstova za sajtove

pisanje tekstova za sajtove

Pisanje tekstova za sajtove je jedna od usluga Spektrum kooperative, programerske i SEO firme, koje služe povećanju posećenosti vašeg sajta s ciljem unapređenja vašeg poslovanja i skretanja pažnje na vaš brend i vaše proizvode. Da li znate da sajtovi nekih klijenata Spektrum kooperative imaju mesečnu posećenost veću od 25 hiljada samo preko internet pretraga? Kontaktirajte Spektrum kooperativu na i-mejl kontakt@spektrum.rs ili na broj telefona: 062234251 ako želite da i vaš sajt ima ovakve rezultate.

Da li ste se ikada zapitali kako i zašto je neko dobro pozicioniran na Guglu?

Svako od nas svakodnevno nešto pretražuje na Guglu, ali da li znamo kako Gugl rangira sajtove i da postoje načini da se poboljša pozicija vašeg sajta u pretragama sa ciljem da se poveća njegova posećenost. Kvalitetan sadržaj koji se redovno objavljuje, napisan na kreativan način, može značajno da doprinese poziciji vašeg sajta u rezultatima pretraga a time da doprinese i samom vašem poslovanju. Pisanim sadržajem vi pružate vašim klijentima važne informacije o vašoj firmi, uslugama i drugim novostima koje vaši klijenti zaslužuju. Kvalitetan sadržaj i internet prezentacija predstavljaju važnu i isplativu investiciju za vaš posao koja će vam se isplatiti u vidu povećanje posećenosti vašeg sajta i poboljšanju njegove pozicije u pretraživačima. Ukoliko želite da imate dobro optimizovan sajt angažujte profesionalni tim Spektrum kooperative koji iza sebe ima niz uspešnih projekata u povećanju posećenosti sajtova svojih klijenata i njihovom rangiranju na prvo mesto na Guglu. Prepustite Spektrum kooperativi da umesto vas proizvodi sadržaj za vaš sajt, vodeći računa o svim aspektima dobre SEO optimizacije.

Kako da kvalitetno pišete tekstove za vaš sajt ?

Naslov treba da konkretno i direktno oslikava temu vašeg teksta, dok se podnaslovi odnose samo na ključne delove teksta. Koristite različite veličine fontova da ih istaknete. Na početku vašeg teksta treba da istaknete najbitnije informacije vašem nestrpljivom čitaocu, što znači da zaključak u internet tekstovima dolazi skoro na prvo mesto. U nastavku možete detaljnije objasniti temu o kojoj pišete. Pored kreiranja alt tagova, URL-a i ključnih reči, treba poštovati brojne standarde SEO optimizacije kako bi ona bila uspešna. Prilagodite rečnik teksta ciljnoj grupi a ključnu reč rasporedite ravnomerno i prirodno u vašem tekstu kako bi bila potpuno prilagođena temi sadržaja o kojoj pišete. Koristite jasne i precizne rečenice i nikada ne kopirajte tuđe tekstove.

Zašto je lektura teksta bitna za vaš sajt?

Kao važan element kvalitetnog teksta neophodna je lektura teksta. Ona podrazumeva ispravljanje stilskih, gramatičkih i pravopisnih grešaka, kako ne bi došlo do pogrešnog tumačenja i kako bi čitaoci razumeli tačno ono što ste kroz pisanje tekstova želeli da im kažete. Za ispravljanje slovnih i znakovnih grešaka radi se korektura teksta. U našoj ponudi, pored lekture i korekture teksta, imamo i uslugu prevođenja sa engeskog jezika.

Spektrum kooperativa omogućava klijentima bolje rezultate na osnovu optimizacije sajta. Tekstovi, napisani prema standardima pisanja koji zahtevaju pretraživači, treba da budu relevantni za temu kojom se bave i usko povezani sa vašim poslovanjem. Kvalitetan sadržaj tekstova jeste ono što zadržava vaše čitaoce na sajtu.

Ukoliko želite da imate dobro optimizovan sajt sa kvalitetnim tekstovima – i ukoliko želite da vaše poslovanje konstantno napreduje i razvija se – slobodno kontaktirajte Spektrum kooperativu na i-mejl kontakt@spektrum.rs ili na broj telefona: 062234251.