Loading...

Firma za međunarodne selidbe – SD Selidbe

firma za međunarodne selidbe

Firma za međunarodne selidbe – SD Selidbe Beograd – organizuje i sprovodi međunarodnu selidbu umesto vas. Međunarodne selidbe zahtevaju sprovođenje jedne kompleksne procedure, prikupljanje potrebne dokumentacije, pa na kraju i sam čin pakovanja, utovara i prevoza vaših stvari. Sitna greška u poštovanju ove procedure može skupo da vas košta posebno ako nemate iskustvo u selidbi vaših stvari iz jedne države u drugu. Firma SD Selidbe Beograd ima dugogodišnje iskustvo u sprovođenju međunarodnih selidbi i obaviće proces vaše selidbe umesto vas po povoljnoj i realnoj ceni, bez dodatnih, skrivenih troškova i bez ikakve opasnosti po vašu imovinu u procesu selidbe.

Selidbe zahtevaju odgovoran pristup jer sa sobom nose brojne opasnosti: rizik da vaša pokretna imovina bude oštećena, rizik da oštetite nekretninu iz koje iznosite ili unosite vaše stvari, rizik od nezgoda u saobraćaju ako vašu imovinu prevozite u nepreglednom vozilu. Kod međunarodnih selidbi takođe rizikujete i da vaša imovina bude zaplenjena, ili da vam bude napisana preskupa kazna zato što niste poštovali skritno definisanu proceduru.

Angažovanjem firme SD Selidbe Beograd možete da bezbrižno očekujete selidbu jer će vam ova firma pružiti precizne savete o tome koju dokumentaciju je potrebno da nabavite, posredovaće na carini kod uvoza i izvoza stvari, organizovaće drumski, LCL/FCL pomorski i avio prevoz, pomoći će vam u pakovanju i i utovaru stvari, prevesti ih i zatim ih ubaciti u vaš novi stan.

Za međunarodnu selidbu presudno je da bude angažovana renomirana firma za međunarodne selidbe. U suprotnom, možete doći u neželjenu situaciju i snositi dodatne troškove. Firma SD Selidbe Beograd garantuje uspešnost vaše selidbe u drugu državu ili na drugi kontinent. SD Selidbe Beograd organizuje kompletnu međunarodnu selidbu za sve destinacije sveta (door to door usluga) uz saradnju sa renomiranim partnerima. Saznajte sve detalje tako što ćete kontaktirati firmu SD Selidbe Beograd na telefone: 062/8373483, 064/5321214, 064/4302713 ili na i-mejl: info@selidbeiprevozsd.rs. Firma SD Selidbe učiniće sve da opravda vaše poverenje i selidbu učini što bržom, lakšom i prijatnijom za vas.

firma za međunarodne selidbe