Loading...

OPŠTINA ARANĐELOVAC: Uloženo više od 2 miliona evra za uređenje glavnih ulica 

Arandjelovac

Jedan od najvećih projekata u Aranađelovcu, vredan više od 2 miliona evra nedavno je završen, ulice Knjaz Miloš i Jadranska zvanično su otvorene za saobraćaj.

– Urađena je kompletna nova asfaltna podloga, zamenjene vodovodne i kanalizacione instalacije koje na pojedinim delovima, nisu menjane skoro 100 godina, a na pešačkim stazama postavljen je trajan i kvalitetan granit – kažu iz opštine Aranđelovac i dodaju da je u narednom periodu planirano ozelenjavanje i postavljanje saobraćajne i pešačke signalizacije.

-Ideja je da Jadranska ulica postane kulturna i slikarska oaza, sa postavljenim umetničkim panelima i rasvetom što će centru grada dati sasvim nov izgled.

Iako su većini mineralna voda i turizam prve asocijacije na Aranđelovac, bolje upućenima, kad se pomene ovaj šumadijski gradić, prvo pada na pamet – obnova. Kako i ne bi kada je opštinska vlast uspela, i pored ogromnog minusa koji je zatekla u kasi, uspela da rekonstruiše nekoliko važnih institucija iz oblasti zdravstva i obrazovanja, kao i glavnu ulicu u gradu. Sve to uspeli su zahvaljujući dobrim projektima sa kojima su konkurisali na nivou republike, a planovi za narednu godinu već su napravljeni.

Tekst je objavljen u sklopu projekta: “Opština Aranđelovac – Građani u fokusu!” finansiranog iz budžeta opštine Aranđelovac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Izvor: Kurir

7. decembar 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *