Loading...

Kako izlečiti zapaljenje zglobova

kako izlečiti zapaljenje zglobova

Kako izlečiti zapaljenje zglobova je pitanje koje mnogi ljudi danas postavljaju.

Biljni preparat MAGIC ROSE na bazi divljeg šipurka, u kombinaciji sa MSM (metil-sulfonil-metan), prirodni je analgetik koji pomaže u lečenju osteoartritisa (zapaljenje zglobova) kao i mnogih drugih bolesti kao što su migrena, reumatoidni artritis, a poboljšava i opšte stanje, kvalitet sna i raspoloženje.

Divlji šipurak ili šipak je biljka koja spada u porodicu ruža. To je trnovit grm koji raste svuda. Najviše ga ima na livadama, poljima, i šumama, dostiže visinu do 2 metra. U njemu su naučnici pronašli veliku količinu vitamina C i vitamina P, karoten, vitamin B2, kao i vitam K.

Vitamin C zajedno sa vitaminom P ojačava zidove krvnih sudova i čine moćan faktor u odbrani organizma od virusa.

Vitamin K učestvuje u pravilnoj sintezi koštanog tkiva. MSM je prirodni, jestiv oblik sumpora koji se pokazao veoma važnim u formiranju hrskavice, kolagena i elastina.

MSM-u je potreban vitamin C da bi funkcionisao, pa je zato sa divljim šipurkom koji ima veliku koncentraciju vitamina C u sebi, MAGIC ROSE idealan lek ukoliko imate problema sa zglobovima. MAGIC ROSE je prvi prirodni preparat gde ne postoje bilo kakve kontraindikacije i vrlo uspešno menja sve analgetike, takođe je i registrovanu Ministarstvu Zdravlja Republike Srbije.

Ovaj preparat preporučuje se sportistima i rekreativcima preventivno 2×1 kapsula. U toku intenzivnih treninga, preporučuje se 3×1 kapsula.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama koje su alergične na neku od komponenti, kao ni deci mlađoj od 12 godina.

Ukoliko imate problema sa zapaljenjem zglobova, zapaljenjem kostiju, migrenama i umerenim hroničnim bolovima, MAGIC ROSE se pokazao odlično kao pomoć pri lečenju istih bolesti.

NadaPharm DOO je proizvođač MAGIC ROSE preparata. Prirodni preparati proizvođača NadaPharm DOO registrovani su u Ministarstvu zdravlja pod brojem 9038/2016.

Naručivanje na telefon: 062-311-940 ili na i-mejl: nada.mavric@gmail.com.

NadaPharm DOO svojim radom želi da pomogne onima koji pitaju kako izlečiti zapaljenje zglobova proizvodnjom preparata MAGIC ROSE na biljnoj bazi koji je odlična pomoć u lečenju upale zglobova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.