Loading...

Trubački orkestar ”Veseli momci”

trubači novi sad

Za ulepšavanje vaših proslava i veselja, bilo gde u Srbiji, na raspolaganju vam stoji jedan od najkvalitetnijih i nagrađivanih trubačkih orkestara ”Veseli momci” – trubači Novi Sad – orkestar Danijela Kostića. Iza ovog orkestra stoji dugogodišnje iskustvo i popularnost širom Srbije i u inostranstvu. Orkestar ”Veseli momci” su poznati po svom visoko profesionalnom ponašanju, kvalitetnom zvuku trube, izvrsnom muzičkom znanju i energiji. Cene angažmana su prema dogovoru a kvalitetan provod je garantovan. Svako veselje sa trubačkim orkestrom ”Veseli momci” biće lepše i nezaboravnije.

veseli momci

(Orkestar Danijela Kostića – pesma: Beogradski mali pijac potopila Sava – Finalno takmičenje u Guči)

Trubački orkestar Danijela Kostića – ”Veseli momci” – osvojio je niz nagrada na takmičenjima, što samo svedoči o kvalitetu muzike.

Telefon: +381 62 8156871

veselimomci@trubacinovisad.com

Svadba, veridba ili krštenje su događaji koji ostaju trajno u sećanju. I svi se trude da budu što originalniji prilikom organizacije. Zato sve češće širom naše zemlje ti događaji ne mogu da prođu i bez zvuka trube. Naravno da to uopšte ne čudi, jer nekako celokupan ugođaj uvek upotpuni trubački orkestri. Čini se da ljudi koji sviraju te instrumente imaju poseban osećaj i umeće da naprave pravi štimung.

Iako je praktično do sada bilo uobičajeno da trubački orkestri sviraju na svadbama, vremena se menjaju. Samim tim se menjaju i želje svih onih koji su zainteresovani da čuju zvuke trube na svom veselju.

Ipak, da biste bili sigurni da će željeni orkestar doći na vaše slavlje, preporuka je da ih kontaktirate nekoliko meseci pre dogovorenog datuma. Vrlo je jednostavan razlog za to – brojni orkestri mesecima unapred imaju zauzete termine. A trebalo bi tom prilikom i da se dogovorite o repertoaru, kao i o tome koliko dugo će trubači svirati na vašem slavlju.

Kontaktirajte ih na telefon: +381 62 8156871

ili na i-mejl: veselimomci@trubacinovisad.com